home  |  bedrijfsprofiel  |  projecten  |  historie  |  contact

 
 
 
 
 

bedrijfsprofiel
 

DuoS architecten heeft een ruime ervaring in het realiseren van woningbouw en utiliteitsbouw zowel in binnenstedelijke context als op landschappelijke locaties.
Bij de start van een project wordt een projectteam samengesteld. Ontwerpers en bouwkundig tekenaars werken van beginschets tot oplevering aan het plan.
De in teamverband gekozen projectleider blijft het aanspreekpunt voor de opdrachtgever gedurende de planvoorbereiding en uitvoering.

Al schetsend en modellerend wordt in vroeg stadium door de projectarchitect een ruimtelijke impressie van de planvarianten aan de opdrachtgever gepresenteerd.
Daarna worden digitale middelen ingezet om de gekozen planvariant in eigen beheer verder uit te werken.

Ons bureau heeft een netwerk van vaste externe adviseurs voor constructie, bouwfysica en bouwkosten etc. Gedurende het gehele projectverloop zijn de architecten Jan en Theo Snijders intensief betrokken bij het planproces.

 

Een sprekend resultaat bereiken met eenvoudige middelen. Kernachtig samengevat is dat waar onze kracht ligt.
Dat doen we door goed te luisteren naar de opdrachtgever en zijn wensen te vertalen in een helder plan en een krachtig ontwerp. Met als resultaat een gebouw met een tijdloos en oorspronkelijk karakter, een gebouw waar graag in gewoond en gewerkt wordt.
Dit resultaat bereiken we met een hecht team van architecten en bureaumedewerkers, waarbinnen creativiteit en degelijk vakwerk elkaar goed aanvullen.

 

 

 

 


bouw en ontwerp:
Onszelf Webdesign

DuoS architecten bna, Duosarch architecten in Delft
Jan en Theo Snijders, architecten